Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Margot buchta pečená v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie10 384 kJ /
2 482 kcal
Bílkoviny55,52 g
– z toho živočišné bílkoviny23,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky78,92 g
– nasycené44,68 g
– nenasycené26,58 g
–– mononenasycené22,08 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,66 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 401 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy382,56 g
– cukry144,36 g
––– laktóza7,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 320 g
1 1 velká čokoláda Margot (90 g) Čokoládová tyčinka
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
130 g 130 g krupicového cukru Cukr bílý 130 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g smetany na šlehání (1 kelímek) Smetana kravská sladká 30% 200 ml
40 g 40 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 40 ml
trochu trochu tuku a hrubé mouky na vymazání a vysypání pečící nádoby Mouka pšeničná hrubá
200 g 200 g malinové marmelády (nebo jiné v množství dle potřeby)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.