Nutriční hodnoty (Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 108 kJ / 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 29,40 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 9,90 g |
| –– mononenasycené | 9,00 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,03 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g filetů tresky | Treska filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo máslo a lžička oleje) | Ghí | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
| hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| citron k podávámí | Citrón čerstvý |