Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce v jemné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 821 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny16,34 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,74 g
Tuky120,14 g
– nasycené63,33 g
– nenasycené54,21 g
–– mononenasycené46,04 g
–– polynenasycené8,17 g
––– omega 30,55 g
Vláknina24,41 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,02 g
Sacharidy51,35 g
– cukry26,34 g
––– laktóza3,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdce Srdce vepřové
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
tenký plátek tenký plátek másla Máslo kravské
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 g 100 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.