Nutriční hodnoty (Sekaná v anglickém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 413 kJ / 3 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 350,70 g |
– nasycené | 154,43 g |
– nenasycené | 176,07 g |
–– mononenasycené | 146,74 g |
–– polynenasycené | 29,33 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 19,80 g |
Sacharidy | 40,45 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa (vepřové, mix nebo kuřecí) | Vepřový ořez | 500 g |
25 dkg 25 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 kelímek 1 kelímek šlehačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 1 malý kelímek plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
400 g 400 g sterilované zeleniny (hrášek, mix s kukuřicí, podle chuti) | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
koření na mleté maso | Provensálské koření | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |