Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 700 kJ /
1 362 kcal
Bílkoviny46,69 g
– z toho živočišné bílkoviny36,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,79 g
Tuky88,64 g
– nasycené32,06 g
– nenasycené49,61 g
–– mononenasycené23,32 g
–– polynenasycené26,29 g
––– omega 34,52 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,08 g
– cukry78,40 g
––– laktóza2,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jablko Golden Delicious Jablko čerstvé 150 g
180 g 180 g čerstvého kozího sýra Sýr hrudkový kozí 180 g
4 plátky 4 plátky špeku Špek
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce květového medu Med nepasterovaný 72 g
1 větvička 1 větvička čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
špetka špetka bylinkové soli Sůl bylinková
špetka špetka pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.