Nutriční hodnoty (Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
| Tuky | 88,64 g |
| – nasycené | 32,06 g |
| – nenasycené | 49,61 g |
| –– mononenasycené | 23,32 g |
| –– polynenasycené | 26,29 g |
| ––– omega 3 | 4,52 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,08 g |
| – cukry | 78,40 g |
| ––– laktóza | 2,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jablko Golden Delicious | Jablko čerstvé | 150 g |
| 180 g 180 g čerstvého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 180 g |
| 4 plátky 4 plátky špeku | Špek | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce květového medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 větvička 1 větvička čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| špetka špetka bylinkové soli | Sůl bylinková | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý |