Nutriční hodnoty (Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
Tuky | 88,64 g |
– nasycené | 32,06 g |
– nenasycené | 49,61 g |
–– mononenasycené | 23,32 g |
–– polynenasycené | 26,29 g |
––– omega 3 | 4,52 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,08 g |
– cukry | 78,40 g |
––– laktóza | 2,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko Golden Delicious | Jablko čerstvé | 150 g |
180 g 180 g čerstvého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 180 g |
4 plátky 4 plátky špeku | Špek | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce květového medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 větvička 1 větvička čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
špetka špetka bylinkové soli | Sůl bylinková | |
špetka špetka pepře | Pepř černý |