Pivní guláš

Hovězí maso Doba přípravy: 60 minut 4 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 60 minut 4 názory

Suroviny 4 - 5 porcí

350 g cibule
700 g hovězí kližky
3 lžičky sladké papriky
sůl
3 stroužky česneku
1 lžíce plnotučné hořčice
2 dcl světlého piva

Postup přípravy receptu

  1. Na lžíci sádla necháme zhnědnout drobně nakrájenou cibulku. Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout, získá šedou barvu. Potom zalijeme cca 1 litrem vody a dusíme asi 40 minut. Po této době by mělo být maso téměř měkké a voda vyvařená na hustý sos.

  2. Přidáme papriku, česnek, hořčici a sůl, podlijeme pivem a dusíme ještě 15 minut, ale již hlídáme aby se guláš nepřipaloval.

  3. Jakmile je maso pěkně měkké zaprášíme omáčku moukou, zalijeme požadovaným množstvím vody a krátce provaříme. Na talíři do guláše přidáme lžíci tatarské omáčky.

Komentáře k receptu Pivní guláš

  • Mirek Mirek(neregistrovaný)

  • Karla Karla(neregistrovaná)

  • dzungila dzungila

    Gulášky, to je moje!:-p Tento znám, jen bez tatarky. Ale třeba je čas ho vyzkoušet...;-) Bodík!:yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Nemá chybu, nejen postup - viz obrázky, ale i recept:yes::-p , takže hodnotím "plusíkem":-!:-!:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí pivní guláš hovězí guláš hovězí guláš recept pivní hovězí guláš vepřový pivní guláš hovězí guláš na pivu hovezi gulas s pivem guláš na pivu gulase recept hovězí guláš pivnigulas hovezi gulas na cernem pivu gulas hovezi hovězí guláš pivní hovězí guláš s černým pivem pivní recepty guláš z černého piva pivni vepřový guláš guláš s černým pivem guláš černé pivo