Nutriční hodnoty (Vepřové maso na žampionech a paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,05 g |
| Tuky | 106,19 g |
| – nasycené | 46,46 g |
| – nenasycené | 53,52 g |
| –– mononenasycené | 44,99 g |
| –– polynenasycené | 8,53 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 26,66 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
| – cukry | 40,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| sůl, pepř, kmín | Kmín | |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 špičaté červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| vývar | Vývar masový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |