Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na žampionech a paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 696 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny145,55 g
– z toho živočišné bílkoviny129,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,05 g
Tuky106,19 g
– nasycené46,46 g
– nenasycené53,52 g
–– mononenasycené44,99 g
–– polynenasycené8,53 g
––– omega 30,17 g
Vláknina26,66 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,60 g
Sacharidy65,20 g
– cukry40,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
sůl, pepř, kmín Kmín
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sádlo Sádlo vepřové
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 špičaté červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
vývar Vývar masový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.