Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z pudingového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 180 kJ /
4 823 kcal
Bílkoviny52,64 g
– z toho živočišné bílkoviny47,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,32 g
Tuky390,98 g
– nasycené149,74 g
– nenasycené219,83 g
–– mononenasycené165,75 g
–– polynenasycené54,08 g
––– omega 314,21 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 583 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy272,30 g
– cukry166,00 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1,5 dl 1,5 dl oleje Olej řepkový 150 ml
15 dkg 15 dkg cukru krupice Cukr bílý 150 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
5 dkg 5 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
2 2 zarovnané lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
20-25 dkg 20-25 dkg broskvového jogurtu Jogurt kravský ovocný 3,5%
1 plechovka 1 plechovka (48 dkg) půlených broskví Dužina broskve čerstvá
6 dl 6 dl šlehačky Šlehačka 35% 600 ml
2 2 Smetafixy Ztužovač šlehačky
4 dl 4 dl broskvové šťávy Šťáva z broskve
2 2 pudinky bez vaření s vanilkovou příchutí Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.