Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z pudingového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 180 kJ / 4 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 390,98 g |
– nasycené | 149,74 g |
– nenasycené | 219,83 g |
–– mononenasycené | 165,75 g |
–– polynenasycené | 54,08 g |
––– omega 3 | 14,21 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 272,30 g |
– cukry | 166,00 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1,5 dl 1,5 dl oleje | Olej řepkový | 150 ml |
15 dkg 15 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
5 dkg 5 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
2 2 zarovnané lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
20-25 dkg 20-25 dkg broskvového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
1 plechovka 1 plechovka (48 dkg) půlených broskví | Dužina broskve čerstvá | |
6 dl 6 dl šlehačky | Šlehačka 35% | 600 ml |
2 2 Smetafixy | Ztužovač šlehačky | |
4 dl 4 dl broskvové šťávy | Šťáva z broskve | |
2 2 pudinky bez vaření s vanilkovou příchutí | Puding v prášku |