Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z pudingového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 180 kJ / 4 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
| Tuky | 390,98 g |
| – nasycené | 149,74 g |
| – nenasycené | 219,83 g |
| –– mononenasycené | 165,75 g |
| –– polynenasycené | 54,08 g |
| ––– omega 3 | 14,21 g |
| Vláknina | 2,30 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 272,30 g |
| – cukry | 166,00 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 2 2 zarovnané lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200-250 g 200-250 g broskvového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| 480 g 480 g půlených broskví (1 plechovka) | Dužina broskve čerstvá | 480 g |
| 600 ml 600 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 600 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky Smetafixu | Ztužovač šlehačky | 20 g |
| 400 ml 400 ml broskvové šťávy | Šťáva z broskve | 400 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku bez vaření | Puding v prášku | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |