Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z pudingového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 180 kJ / 4 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 390,98 g |
– nasycené | 149,74 g |
– nenasycené | 219,83 g |
–– mononenasycené | 165,75 g |
–– polynenasycené | 54,08 g |
––– omega 3 | 14,21 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 272,30 g |
– cukry | 166,00 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
2 2 zarovnané lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
200-250 g 200-250 g broskvového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
480 g 480 g půlených broskví (1 plechovka) | Dužina broskve čerstvá | 480 g |
600 ml 600 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 600 ml |
2 balíčky 2 balíčky Smetafixu | Ztužovač šlehačky | 20 g |
400 ml 400 ml broskvové šťávy | Šťáva z broskve | 400 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku bez vaření | Puding v prášku | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |