Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na srbský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 29,32 g |
– nasycené | 7,01 g |
– nenasycené | 14,85 g |
–– mononenasycené | 12,73 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
olej | Olej řepkový | |
kousek kousek špeku | Špek | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
voda na podlití | Voda |