Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na srbský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,12 g |
| Tuky | 29,32 g |
| – nasycené | 7,01 g |
| – nenasycené | 14,85 g |
| –– mononenasycené | 12,73 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 4 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| voda na podlití | Voda |