Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie19 934 kJ /
4 764 kcal
Bílkoviny79,59 g
– z toho živočišné bílkoviny9,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,91 g
Tuky203,69 g
– nasycené51,07 g
– nenasycené129,17 g
–– mononenasycené32,36 g
–– polynenasycené96,81 g
––– omega 315,54 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 3,42 g
Sůl0,23 g
Sacharidy633,62 g
– cukry395,87 g
––– laktóza1,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
rum Rum
300 g 300 g povidel Povidla 300 g
200 g 200 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.