Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční kuře na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 593 kJ /
1 576 kcal
Bílkoviny126,18 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,68 g
Tuky94,33 g
– nasycené42,66 g
– nenasycené47,14 g
–– mononenasycené34,07 g
–– polynenasycené13,07 g
––– omega 34,56 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy51,30 g
– cukry21,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecího masa Kuře prso 600 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1 kostka 1 kostka bio kuřecího bujónu Bujón kuřecí BIO 10 g
2 lžíce 2 lžíce mleté lahůdkové papriky Paprika červená sušená 20 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké rýžové mouky Mouka rýžová hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.