Nutriční hodnoty (Tradiční kuře na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 593 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 94,33 g |
– nasycené | 42,66 g |
– nenasycené | 47,14 g |
–– mononenasycené | 34,07 g |
–– polynenasycené | 13,07 g |
––– omega 3 | 4,56 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 51,30 g |
– cukry | 21,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecího masa | Kuře prso | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
1 kostka 1 kostka bio kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté lahůdkové papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |