Nutriční hodnoty (Vlašský salát speciál podle ČSN)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 23 427 kJ / 5 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,64 g |
| Tuky | 504,56 g |
| – nasycené | 93,01 g |
| – nenasycené | 374,90 g |
| –– mononenasycené | 110,23 g |
| –– polynenasycené | 264,67 g |
| ––– omega 3 | 5,90 g |
| Vláknina | 33,08 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 17,21 g |
| Sůl | 42,30 g |
| Sacharidy | 164,28 g |
| – cukry | 59,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 440 g 440 g brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 440 g |
| 600 g 600 g měkkého salámu (Lyoner) | Měkký salám | 600 g |
| 320 g 320 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 320 g |
| 110 g 110 g hrášku ve slaném nálevu | Hrášek zelený | 110 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 40 g 40 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 40 g |
| 20 g 20 g cukru krystal | Cukr bílý | 20 g |
| 1 g 1 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 1 g |
| 20 g 20 g octa 8% | Ocet lihový | 20 ml |
| 500 g 500 g majonézy | Majonéza | 500 g |
| 10 g 10 g worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| 15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |