Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašský salát speciál podle ČSN)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie23 427 kJ /
5 599 kcal
Bílkoviny85,64 g
– z toho živočišné bílkoviny54,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,64 g
Tuky504,56 g
– nasycené93,01 g
– nenasycené374,90 g
–– mononenasycené110,23 g
–– polynenasycené264,67 g
––– omega 35,90 g
Vláknina33,08 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 17,21 g
Sůl42,30 g
Sacharidy164,28 g
– cukry59,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
440 g 440 g brambor (varný typ A) Brambor zimní 440 g
600 g 600 g měkkého salámu (Lyoner) Měkký salám 600 g
320 g 320 g sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 320 g
110 g 110 g hrášku ve slaném nálevu Hrášek zelený 110 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
40 g 40 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 40 g
20 g 20 g cukru krystal Cukr bílý 20 g
1 g 1 g mletého pepře Pepř černý mletý 1 g
20 g 20 g octa 8% Ocet lihový 20 ml
500 g 500 g majonézy Majonéza 500 g
10 g 10 g worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 10 ml
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.