Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s košťálem brokolice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 371 kJ /
567 kcal
Bílkoviny33,73 g
– z toho živočišné bílkoviny5,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,66 g
Tuky21,82 g
– nasycené9,98 g
– nenasycené11,08 g
–– mononenasycené6,58 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,78 g
Vláknina32,25 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy43,91 g
– cukry21,26 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 košťál z brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší brambora Brambor zimní 50 g
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 lžička 1 lžička sušené zeleninové směsi Mrkev mražená
1 l 1 l kuřecího vývaru (nebo zeleninového) Vývar kuřecí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 15 g
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.