Nutriční hodnoty (Jablečný závin s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 7 162 kJ / 1 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
| Tuky | 118,60 g |
| – nasycené | 73,79 g |
| – nenasycené | 43,11 g |
| –– mononenasycené | 15,19 g |
| –– polynenasycené | 27,92 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 153 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 140,15 g |
| – cukry | 46,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení chlazeného listového těsta | Listové těsto | 275 g |
| 2 2 větší červená jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| špetka špetka kardamomu | Kardamom prášek | |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 60 g |
| 6-8 6-8 vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |