Nutriční hodnoty (Kapusťáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 23,41 g |
| – nasycené | 5,65 g |
| – nenasycené | 10,91 g |
| –– mononenasycené | 8,47 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,99 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 50,19 g |
| – cukry | 9,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |