Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusťáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie2 455 kJ /
587 kcal
Bílkoviny37,34 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,30 g
Tuky23,41 g
– nasycené5,65 g
– nenasycené10,91 g
–– mononenasycené8,47 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,08 g
Vláknina12,99 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy50,19 g
– cukry9,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 400 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.