Nutriční hodnoty (Výborná a jednoduchá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 558 kJ / 3 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,05 g |
| Tuky | 220,02 g |
| – nasycené | 42,92 g |
| – nenasycené | 146,84 g |
| –– mononenasycené | 31,24 g |
| –– polynenasycené | 115,60 g |
| ––– omega 3 | 19,03 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 240,75 g |
| – cukry | 157,65 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 7 lžic 7 lžic mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |