Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta sypaná mandlovými lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 693 kJ /
4 229 kcal
Bílkoviny82,53 g
– z toho živočišné bílkoviny30,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,75 g
Tuky222,06 g
– nasycené47,42 g
– nenasycené158,80 g
–– mononenasycené113,40 g
–– polynenasycené45,40 g
––– omega 312,83 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 406 mg
Sodík 4,52 g
Sůl0,91 g
Sacharidy461,30 g
– cukry203,60 g
––– laktóza25,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 PL 1 PL sody Jedlá soda 15 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
500 ml 500 ml kefíru Kefír 500 ml
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vejce M (nebo 2 S) Vejce slepičí 70 g
1 tabulka 1 tabulka čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
mandlové lupínky (množství dle uvážení) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.