Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na jablíčkách v listovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 54,82 g |
| – nasycené | 29,08 g |
| – nenasycené | 22,49 g |
| –– mononenasycené | 19,02 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 129 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 53,60 g |
| – cukry | 44,88 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| 1 1 listové těsto | Listové těsto | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 ml 100 ml jablečného džusu na podlití (nebo vody) | Džus jablečný | 100 ml |
| 50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |