Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 190 kJ / 2 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,13 g |
| Tuky | 166,81 g |
| – nasycené | 76,50 g |
| – nenasycené | 88,00 g |
| –– mononenasycené | 78,43 g |
| –– polynenasycené | 9,57 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 318,83 g |
| – cukry | 297,08 g |
| ––– laktóza | 8,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 2 hrnky 2 hrnky džusu pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 100 g 100 g lískových ořechů | Lískový ořech | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 badyán | Badyán | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |