Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 190 kJ / 2 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,13 g |
Tuky | 166,81 g |
– nasycené | 76,50 g |
– nenasycené | 88,00 g |
–– mononenasycené | 78,43 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 318,83 g |
– cukry | 297,08 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
2 hrnky 2 hrnky džusu pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
100 g 100 g lískových ořechů | Lískový ořech | 100 g |
1 špetka 1 špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 badyán | Badyán | |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |