Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Károlyho čardáš (salát))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 075 kJ /
2 408 kcal
Bílkoviny33,54 g
– z toho živočišné bílkoviny22,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,18 g
Tuky217,09 g
– nasycené28,95 g
– nenasycené165,67 g
–– mononenasycené51,10 g
–– polynenasycené114,57 g
––– omega 32,57 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,62 g
Sacharidy63,90 g
– cukry33,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory uvařené ve slupce Brambor zimní 150 g
200 g 200 g fazolek Fazolky čerstvé 200 g
120 g 120 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 120 g
300 g 300 g malých rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml tatarské omáčky Tatarská omáčka 250 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě (nebo celerové) Petržel nať čerstvá 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.