Nutriční hodnoty (Károlyho čardáš (salát))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 10 075 kJ / 2 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 217,09 g |
| – nasycené | 28,95 g |
| – nenasycené | 165,67 g |
| –– mononenasycené | 51,10 g |
| –– polynenasycené | 114,57 g |
| ––– omega 3 | 2,57 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 2,75 g |
| Sůl | 6,62 g |
| Sacharidy | 63,90 g |
| – cukry | 33,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
| 200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 120 g 120 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 120 g |
| 300 g 300 g malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě (nebo celerové) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |