Nutriční hodnoty (Károlyho čardáš (salát))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 075 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
Tuky | 217,09 g |
– nasycené | 28,95 g |
– nenasycené | 165,67 g |
–– mononenasycené | 51,10 g |
–– polynenasycené | 114,57 g |
––– omega 3 | 2,57 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,62 g |
Sacharidy | 63,90 g |
– cukry | 33,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
120 g 120 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 120 g |
300 g 300 g malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě (nebo celerové) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |