Nutriční hodnoty (Pizza bez droždí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 771 kJ / 2 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,68 g |
| Tuky | 88,03 g |
| – nasycené | 21,83 g |
| – nenasycené | 57,53 g |
| –– mononenasycené | 39,24 g |
| –– polynenasycené | 18,28 g |
| ––– omega 3 | 3,24 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 798 mg |
| Sodík | 4,42 g |
| Sůl | 11,16 g |
| Sacharidy | 268,68 g |
| – cukry | 48,58 g |
| ––– laktóza | 15,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 7 g 7 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 7 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 150-200 ml 150-200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 175 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| koření na pizzu | Provensálské koření | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g salámu dle chuti | Polosuchý salám | 100 g |
| 1/2 1/2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 2-3 2-3 vajíčka | Vejce slepičí | 175 g |
| 100 g 100 g sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |