Nutriční hodnoty (Bezová panna cotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 417 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 44,00 g |
– nasycené | 28,40 g |
– nenasycené | 13,20 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 93,95 g |
– cukry | 88,95 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
50 ml 50 ml sirupu z bezových květů | Sirup citronový | 50 ml |
1,5 1,5 plátu želatiny | Želatina vepřová | |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
nastrouhaná kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |