Nutriční hodnoty (Topinka se žampiony a sýrem raclette)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 350 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,83 g |
Tuky | 33,84 g |
– nasycené | 22,74 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 9,90 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 17,47 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 5,06 g |
––– laktóza | 1,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hnědých žampionu | Žampion čerstvý | 400 g |
100-120 g 100-120 g sýru raclette | Eidam 45% t. v s. | 110 g |
menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
šťáva z citronu (cca 2-3 lžičky) | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
máslo | Máslo kravské | |
cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |