Nutriční hodnoty (Listové šátečky s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 331 kJ / 1 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 106,83 g |
| – nasycené | 61,12 g |
| – nenasycené | 38,84 g |
| –– mononenasycené | 34,60 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 958 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 50,89 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 15,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vyválené chlazené listové těsto | Listové těsto | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| rum (podle chuti) | Rum | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 1 žloutek na potírání rohů těsta | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 1 rozšlehané vejce na potírání těsta | Vejce slepičí | 70 g |