Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 282 kJ /
306 kcal
Bílkoviny9,09 g
– z toho živočišné bílkoviny5,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky18,07 g
– nasycené8,97 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené2,31 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy25,47 g
– cukry8,85 g
––– laktóza3,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky vepřového masa (krkovice) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
70 g 70 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 70 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku (i více) Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na poprášení masa Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
200-300 ml 200-300 ml hovězího vývaru (nebo z natural kostky) Vývar hovězí 250 ml
1 lžička 1 lžička worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.