Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín v bramborovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 738 kJ / 1 611 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 105,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,03 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g | 
| Tuky | 99,42 g | 
| – nasycené | 43,43 g | 
| – nenasycené | 48,01 g | 
| –– mononenasycené | 37,93 g | 
| –– polynenasycené | 10,08 g | 
| ––– omega 3 | 2,34 g | 
| Vláknina | 9,80 g | 
| Cholesterol | 791 mg | 
| Sodík | 3,98 g | 
| Sůl | 10,02 g | 
| Sacharidy | 69,12 g | 
| – cukry | 13,47 g | 
| ––– laktóza | 7,87 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g | 
| 80 g 80 g eidamu - 40% | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g | 
| 2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g | 
| 2 2 vrchovaté lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čtyřbarevný mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1/2 1/2 cibule na posypání | Cibule čerstvá | 35 g | 
 
	