Nutriční hodnoty (Kapří carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 613 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g |
Tuky | 44,01 g |
– nasycené | 6,58 g |
– nenasycené | 31,59 g |
–– mononenasycené | 27,14 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 18,08 g |
Sůl | 45,20 g |
Sacharidy | 24,92 g |
– cukry | 23,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filet 1 filet z menšího kapra bez kůže a kostí | Kapr | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 18 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
5 5 malých kapar | Kapary | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kapie | Paprika červená čerstvá | |
kapary | Kapary | |
parmazán | Parmezán |