Nutriční hodnoty (Kapří carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 613 kJ / 625 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g | 
| Tuky | 44,01 g | 
| – nasycené | 6,58 g | 
| – nenasycené | 31,59 g | 
| –– mononenasycené | 27,14 g | 
| –– polynenasycené | 4,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 0,83 g | 
| Cholesterol | 146 mg | 
| Sodík | 18,08 g | 
| Sůl | 45,20 g | 
| Sacharidy | 24,92 g | 
| – cukry | 23,93 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet z menšího kapra bez kůže a kostí | Kapr | 200 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g | 
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 18 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml | 
| šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 6 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g | 
| 5 5 malých kapar | Kapary | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kapie | Paprika červená čerstvá | |
| kapary | Kapary | |
| parmazán | Parmezán |