Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapří carpaccio)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 613 kJ /
625 kcal
Bílkoviny32,08 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,08 g
Tuky44,01 g
– nasycené6,58 g
– nenasycené31,59 g
–– mononenasycené27,14 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,51 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 18,08 g
Sůl45,20 g
Sacharidy24,92 g
– cukry23,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filet 1 filet z menšího kapra bez kůže a kostí Kapr 200 g
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 18 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
šťáva z 1 limetky Šťáva z limetky
1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
5 5 malých kapar Kapary
kopr Kopr nať čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kapie Paprika červená čerstvá
kapary Kapary
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.