Nutriční hodnoty (Mini Pavlova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 496 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 108,92 g |
| – nasycené | 70,88 g |
| – nenasycené | 36,05 g |
| –– mononenasycené | 32,74 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 0,02 g |
| Cholesterol | 205 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 235,65 g |
| – cukry | 214,27 g |
| ––– laktóza | 14,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce kukuřičného škrobu (maizena) | Škrob kukuřičný | 22.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| 200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
| 200 g 200 g smetany (33%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
| čerstvé drobné ovoce | Jahody čerstvé |