Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s ořechovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 522 kJ / 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,72 g |
| Tuky | 39,22 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 30,08 g |
| –– mononenasycené | 3,03 g |
| –– polynenasycené | 27,06 g |
| ––– omega 3 | 4,50 g |
| Vláknina | 9,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,15 g |
| – cukry | 6,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí plátky | Kuře prso | |
| hrubá sůl s kurkumou | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| na špičku nože na špičku nože kurkumy | Kurkuma mletá | |
| na špičku nože na špičku nože skořice | Skořice ceylonská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1,5 dl 1,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská |