Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 575 kJ /
3 962 kcal
Bílkoviny64,18 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky126,41 g
– nasycené17,67 g
– nenasycené100,50 g
–– mononenasycené70,25 g
–– polynenasycené30,25 g
––– omega 38,45 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy610,88 g
– cukry340,68 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 ml 100 ml rostlinného oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 citrón (šťáva) Citrón čerstvý 90 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
čokoládová poleva tmavá Čokoládová poleva
mleté vlašské ořechy na ozdobu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.