Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky v rajčatovo-bazalkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 335 kJ / 80 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,46 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g | 
| Tuky | 0,42 g | 
| – nasycené | 0,08 g | 
| – nenasycené | 0,23 g | 
| –– mononenasycené | 0,05 g | 
| –– polynenasycené | 0,17 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,84 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 15 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 15,00 g | 
| – cukry | 9,28 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |