Nutriční hodnoty (Krémové, citronovo - máslové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 923 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 131,20 g |
| – nasycené | 79,04 g |
| – nenasycené | 37,72 g |
| –– mononenasycené | 34,53 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 316 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 18,94 g |
| – cukry | 13,37 g |
| ––– laktóza | 13,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 hrst 1 hrst mangoldu (nebo špenátu) | Mangold | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 250 ml 250 ml smetany - 33% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 100 g 100 g parmezánu | Parmezán | 100 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 65 g 65 g másla | Máslo kravské | 65 g |