Nutriční hodnoty (Plněný kapustový list na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 199 kJ / 1 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,72 g |
| Tuky | 32,22 g |
| – nasycené | 7,66 g |
| – nenasycené | 16,50 g |
| –– mononenasycené | 13,34 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 19,89 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 937 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 52,96 g |
| – cukry | 16,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst syrové rýže | Rýže bílá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 frankfurtské párky | Párek vepřový | |
| 80 80 g slaniny + lžička sádla | Špek | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cca 8 cca 8 větších kapustových listů | Kapusta hlávková čerstvá |