Nutriční hodnoty (Křehký jablkový koláč s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 382 kJ / 4 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,20 g |
Tuky | 160,19 g |
– nasycené | 89,39 g |
– nenasycené | 59,99 g |
–– mononenasycené | 48,34 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 58,80 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 629,85 g |
– cukry | 344,10 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
0,5 0,5 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
cca 12 cca 12 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 1800 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské |