Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablkový koláč s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 382 kJ /
4 393 kcal
Bílkoviny78,69 g
– z toho živočišné bílkoviny25,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,20 g
Tuky160,19 g
– nasycené89,39 g
– nenasycené59,99 g
–– mononenasycené48,34 g
–– polynenasycené11,65 g
––– omega 31,42 g
Vláknina58,80 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 318 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy629,85 g
– cukry344,10 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g másla (Hery) Máslo kravské 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
0,5 0,5 kypřícího prášku Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
cca 12 cca 12 středně velkých jablek Jablko čerstvé 1800 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
nasekané ořechy Vlašské ořechy
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
máslo na vymazání plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.