Nutriční hodnoty (Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 454 kJ / 2 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 153,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,59 g |
| Tuky | 100,59 g |
| – nasycené | 9,22 g |
| – nenasycené | 84,90 g |
| –– mononenasycené | 60,78 g |
| –– polynenasycené | 24,12 g |
| ––– omega 3 | 8,34 g |
| Vláknina | 49,94 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 197,24 g |
| – cukry | 31,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 880 g 880 g brambor | Brambor zimní | 880 g |
| 2 ČL 2 ČL oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 g 500 g dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 2-3 2-3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 172.5 g |
| 2-3 ČL 2-3 ČL oleje | Olej řepkový | 25 ml |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 1 sekaná rajčata | Rajče červené sterilované | |
| 60 g 60 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 60 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kapary (podle chuti, nemusí být) | Kapary | |
| 660 g 660 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 660 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| oblíbené koření (nemusí být) | Pepř černý | |
| 4 ČL 4 ČL oleje | Olej řepkový | 40 ml |