Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelná polévka s fenyklem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 256 kJ /
778 kcal
Bílkoviny24,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,51 g
Tuky25,22 g
– nasycené3,97 g
– nenasycené20,87 g
–– mononenasycené17,16 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,03 g
Vláknina51,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy88,89 g
– cukry45,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
200 g 200 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
15 15 cherry rajčat Rajčata cherry 450 g
1 1 střední brambora Brambor zimní 50 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 52.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
papriková pikantní klobása Klobása
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.