Nutriční hodnoty (Zelná polévka s fenyklem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,51 g |
Tuky | 25,22 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 20,87 g |
–– mononenasycené | 17,16 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 51,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 88,89 g |
– cukry | 45,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
15 15 cherry rajčat | Rajčata cherry | 450 g |
1 1 střední brambora | Brambor zimní | 50 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 52.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
papriková pikantní klobása | Klobása | |
libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |