Nutriční hodnoty (Zelná polévka s fenyklem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,51 g |
| Tuky | 25,22 g |
| – nasycené | 3,97 g |
| – nenasycené | 20,87 g |
| –– mononenasycené | 17,16 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 51,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 88,89 g |
| – cukry | 45,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 15 15 cherry rajčat | Rajčata cherry | 450 g |
| 1 1 střední brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 52.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| papriková pikantní klobása | Klobása | |
| libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |