Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové koule s domácí čabajkou, petrželkou, smaženou cibulkou a sýrem čedarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 516 kJ /
601 kcal
Bílkoviny35,21 g
– z toho živočišné bílkoviny28,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky31,13 g
– nasycené17,31 g
– nenasycené10,83 g
–– mononenasycené8,84 g
–– polynenasycené1,98 g
––– omega 30,09 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy41,90 g
– cukry23,00 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 1 malá nožka čabajské klobásy Klobása
1 1 malá kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
80 g 80 g čedaru Čedar 80 g
hrst hrst zelené petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
2 lžíce 2 lžíce mouky (bude-li potřeba na zahuštění) Mouka pšeničná hladká 20 g
mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.