Nutriční hodnoty (Smažené dýňové placičky se salátem nebo dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 983 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,62 g |
Tuky | 43,02 g |
– nasycené | 7,77 g |
– nenasycené | 28,01 g |
–– mononenasycené | 11,80 g |
–– polynenasycené | 16,21 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 567 mg |
Sodík | 5,37 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 94,98 g |
– cukry | 18,17 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sádlo na smažení (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
listy listy pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
lisovaný česnek | Česnek čerstvý | |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
100 g 100 g hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |