Nutriční hodnoty (Plněná vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 984 kJ / 3 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 277,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 276,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
| Tuky | 216,88 g |
| – nasycené | 89,29 g |
| – nenasycené | 105,08 g |
| –– mononenasycené | 89,60 g |
| –– polynenasycené | 15,48 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 1,28 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 3,68 g |
| Sůl | 8,85 g |
| Sacharidy | 9,39 g |
| – cukry | 3,34 g |
| ––– laktóza | 0,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 4 nakládané okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 80 g 80 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 80 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské | 8 g |