Nutriční hodnoty (Brynzovo-nivové tyčinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 890 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 87,79 g |
– nasycené | 48,77 g |
– nenasycené | 32,57 g |
–– mononenasycené | 27,00 g |
–– polynenasycené | 5,57 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 724 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 149,30 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g brynzy | Brynza | 50 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
prášek do pečiva na špičku nože na špičku nože | Kypřící prášek | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená |