Nutriční hodnoty (Pórek à la chřest)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 698 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,14 g |
| Tuky | 66,17 g |
| – nasycené | 4,54 g |
| – nenasycené | 58,80 g |
| –– mononenasycené | 41,61 g |
| –– polynenasycené | 17,19 g |
| ––– omega 3 | 5,41 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 pórků | Pórek čerstvý | |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pažitka (nebo petrželka, případně obojí) | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý chléb na přílohu | Chléb pšeničný bílý |