Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 051 kJ /
729 kcal
Bílkoviny24,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,37 g
Tuky23,91 g
– nasycené3,62 g
– nenasycené20,63 g
–– mononenasycené15,94 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,69 g
Vláknina22,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy93,91 g
– cukry6,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 syrové brambory Brambor zimní 150 g
300 g 300 g čerstvého mangoldu Mangold 300 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
50 g 50 g celozrnné špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bylinky - libeček, petrželka, pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.