Nutriční hodnoty (Mangoldová polévka s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 051 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 23,91 g |
– nasycené | 3,62 g |
– nenasycené | 20,63 g |
–– mononenasycené | 15,94 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 22,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,91 g |
– cukry | 6,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 syrové brambory | Brambor zimní | 150 g |
300 g 300 g čerstvého mangoldu | Mangold | 300 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
50 g 50 g celozrnné špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinky - libeček, petrželka, pažitka | Pažitka čerstvá |