Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička s kedlubnovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 742 kJ /
1 850 kcal
Bílkoviny129,49 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,09 g
Tuky105,66 g
– nasycené20,32 g
– nenasycené67,45 g
–– mononenasycené41,18 g
–– polynenasycené26,27 g
––– omega 32,10 g
Vláknina20,62 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 427 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy87,43 g
– cukry30,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
kmín Kmín
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1-2 lžíce 1-2 lžíce Maizeny na zatření Škrob kukuřičný 22.5 g
2 dl 2 dl zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
2 2 střední kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce Maizeny Škrob kukuřičný 30 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (podle chuti) Cukr bílý 7.5 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky vinného octa (podle chuti) Ocet vinný bílý 7.5 ml
sůl Sůl mořská
cca 2 dl cca 2 dl vody (podle potřeby) Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.