Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka s kefírem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 934 kJ /
4 047 kcal
Bílkoviny97,76 g
– z toho živočišné bílkoviny38,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,18 g
Tuky129,86 g
– nasycené18,61 g
– nenasycené97,68 g
–– mononenasycené68,47 g
–– polynenasycené29,21 g
––– omega 37,58 g
Vláknina31,05 g
Cholesterol 834 mg
Sodík 1,40 g
Sůl1,81 g
Sacharidy607,13 g
– cukry236,93 g
––– laktóza13,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
75 g 75 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 75 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
10 g 10 g prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
3 g 3 g jedlé sody Jedlá soda 3 g
300 ml 300 ml kefíru (nebo podmáslí) Kefír 300 ml
300 g 300 g dýňového pyré z dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 ml 90 ml oleje Olej řepkový 90 ml
10 g 10 g perníkového koření Perníkové koření 10 g
5 g 5 g skořice Skořice ceylonská 5 g
30 g 30 g holandského kakaa Kakao prášek 30 g
80 ml 80 ml kefíru (nebo podmáslí) Kefír 80 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na posypání povrchu Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.