Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka s kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 934 kJ / 4 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,18 g |
Tuky | 129,86 g |
– nasycené | 18,61 g |
– nenasycené | 97,68 g |
–– mononenasycené | 68,47 g |
–– polynenasycené | 29,21 g |
––– omega 3 | 7,58 g |
Vláknina | 31,05 g |
Cholesterol | 834 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 607,13 g |
– cukry | 236,93 g |
––– laktóza | 13,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
75 g 75 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 75 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
10 g 10 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
3 g 3 g jedlé sody | Jedlá soda | 3 g |
300 ml 300 ml kefíru (nebo podmáslí) | Kefír | 300 ml |
300 g 300 g dýňového pyré z dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
90 ml 90 ml oleje | Olej řepkový | 90 ml |
10 g 10 g perníkového koření | Perníkové koření | 10 g |
5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g |
30 g 30 g holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
80 ml 80 ml kefíru (nebo podmáslí) | Kefír | 80 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na posypání povrchu | Cukr bílý |