Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s hovězím masem a vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie17 365 kJ /
4 150 kcal
Bílkoviny339,73 g
– z toho živočišné bílkoviny271,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,08 g
Tuky94,41 g
– nasycené45,61 g
– nenasycené37,38 g
–– mononenasycené28,53 g
–– polynenasycené8,84 g
––– omega 30,91 g
Vláknina35,85 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 6,37 g
Sůl15,38 g
Sacharidy468,74 g
– cukry49,91 g
––– laktóza22,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa (loupaná plec) Hovězí kýta 1000 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
500 g 500 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 500 g
300 ml 300 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 rohlík (nebo houska) Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
200 ml 200 ml smetany - 30 % Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.