Nutriční hodnoty (Pečený králík na zelenině s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 018 kJ / 1 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,95 g |
| Tuky | 127,85 g |
| – nasycené | 62,04 g |
| – nenasycené | 63,99 g |
| –– mononenasycené | 54,32 g |
| –– polynenasycené | 9,67 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 36,05 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,74 g |
| Sacharidy | 44,67 g |
| – cukry | 28,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 150 g 150 g špeku (možno i více) | Špek | 150 g |
| 5 5 středně velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| jalovec (nebo nové koření) | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská |