Nutriční hodnoty (Pečený králík na zelenině s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 018 kJ / 1 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,95 g |
Tuky | 127,85 g |
– nasycené | 62,04 g |
– nenasycené | 63,99 g |
–– mononenasycené | 54,32 g |
–– polynenasycené | 9,67 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 36,05 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,74 g |
Sacharidy | 44,67 g |
– cukry | 28,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
150 g 150 g špeku (možno i více) | Špek | 150 g |
5 5 středně velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
jalovec (nebo nové koření) | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská |