Nutriční hodnoty (Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,15 g |
| Tuky | 3,42 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 2,09 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 36,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 65,24 g |
| – cukry | 38,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ledu | Led | |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 100 g |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 100 g 100 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g papriky | Paprika bílá čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g žampionů (bílé) | Žampion čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 50 g |
| 10 g 10 g libečku | Libeček čerstvý | 10 g |
| 10 g 10 g petrželky | Petržel nať čerstvá | 10 g |
| 1 g 1 g semínek koriandru | Koriandr semena | 1 g |
| 1 g 1 g celého černého pepře | Pepř černý | 1 g |
| 1 g 1 g tymiánu | Tymián sušený | 1 g |
| 3 3 čerstvé bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 0,5 g 0,5 g mletého badyánu (nebo nové koření) | Badyán | 0.5 g |