Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin s ořechy a brusinkami v rumu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie15 923 kJ /
3 806 kcal
Bílkoviny79,36 g
– z toho živočišné bílkoviny19,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,15 g
Tuky145,57 g
– nasycené46,26 g
– nenasycené90,26 g
–– mononenasycené55,58 g
–– polynenasycené34,68 g
––– omega 32,46 g
Vláknina49,60 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 855 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy519,75 g
– cukry191,10 g
––– laktóza15,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
120 g 120 g tuku (Hera, Zlatá Haná) Margarín 120 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
8-10 8-10 jablek Jablko čerstvé 1350 g
100-150 g 100-150 g drcených Lotus sušenek Sušenka 125 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
cukr Cukr bílý
brusinky namočené v rumu Brusinky zavařené
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
mandlové nudličky Mandle loupané
hrubozrnný cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.