Nutriční hodnoty (Tatarský biftek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
| Tuky | 16,35 g |
| – nasycené | 6,10 g |
| – nenasycené | 7,53 g |
| –– mononenasycené | 6,51 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 2,71 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 9,78 g |
| – cukry | 4,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 200 g |
| 1/2 1/2 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 malá lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 1 lžíce 1 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |