Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 336 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 18,97 g |
| – nasycené | 2,51 g |
| – nenasycené | 14,72 g |
| –– mononenasycené | 4,12 g |
| –– polynenasycené | 10,61 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 10,43 g |
| Cholesterol | 29 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 28,61 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 mrkví | Mrkev čerstvá | 225 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 1 1 bílý jogurt Activia (120 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce ochucené majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |